21 april 2013

Wieblaft?! #8

VAN DE REDACTIEWieblaft?! De wedstrijd die elke zondag rond de klok van 18u op onze blog zal verschijnen. Wekelijks zal iemand aan het woord worden gelaten, die ons in zijn of haar moedertaal iets meer vertelt over Brussel of zijn of haar land. Aan jullie die (al dan niet) moeilijke taak om te raden welke taal er nou eigenlijk wordt gesproken.

Hierbij het geluidsfragment van zondag 21 april:

Meedoen kan tot vrijdag 26 april. Tijdens de volgende Wieblaft?! laten we uiteraard weten welke taal dit was, welk feitje er werd onthuld en wat niet minder belangrijk is: de winnaar. Die krijgt namelijk een leuke verrassing. Veel succes!
HINT: de taal die wordt gesproken wordt vooral in dir gebied gesproken:De winnaar van vorige week is Karlien Franco. De taal was inderdaad Koreaans. Heayean Park - het meisje dat aan het woord was - vertelde ons het volgende:
"Hallo, ik ben Heayean. Ik kom uit een land waarvan drie kwart aan zee grenst. Ik hoorde dat er dagelijks 350.000 mensen voor hun werk naar Brussel pendelen. Toen ik in Brussel was heb ik genoten van de super lekkere wafels. Ik vond het maar een kleine stad, maar wel met aardige mensen en mooie gebouwen."
Gefeliciteerd, Karlien! Jij hebt ondertussen als het goed is al iets van ons gehoord.

2 opmerkingen:

Wij omarmen elke opmerking, prangende vraag, opbouwende kritiek of lovende reactie, so shoot! Oh ja .. en bedankt!