21 mei 2013

Over een andere boeg

VAN DE REDACTIEHet schooljaar loopt op zijn laatste benen en daarom is ook Ratatouille Bruxelloise aan herziening toe. Ratatouille zette immers haar eerste blogosferische stapjes als weblog in het kader van de opleiding journalistiek die al onze redactieleden verbindt.

Bloggen werd langzaamaan onze tweede natuur en we besloten dat het zonde zou zijn om onze nieuwe vaardigheden niet verder te oefenen en ter beschikking te stellen van jullie - onze lezers. (Om eerlijk te zijn zouden we jullie ook te erg missen!) Dus hier zijn we, en we staan te trappelen voor een frisgewitte startlijn.

Het goede nieuws is dat jullie hier nog steeds terecht kunnen voor een flinke portie 'multicultiratatouilliteit' in Brussel (hoera!). Helaas zal dat vanaf nu geen dagelijkse portie meer zijn. Die nieuwe frequentie heeft alles te maken met de drukke agenda’s van onze redactieleden. De bezetting blijft dezelfde (neem eens een kijkje op de ‘over ons’ pagina als je ons nog niet kent), alleen het aantal berichten per week wordt teruggeschroefd.

We blijven jullie natuurlijk meermaals per week vergasten op interessante, hartverwarmende artikels. Waarbij we zoals gewoonlijk ook meer confronterende onderwerpen niet willen schuwen. Naast een vaste waarde als onze - nu tweewekelijkse - Tourist Tuesday, staat ook een flinke portie actualiteit, fijnproeverij en cultuur uit onze hoofdstad op het menu. De kwaliteit zal nu meer dan ooit primeren op de kwantiteit en we hopen dat dit zowel ons als jullie kan bekoren.

Vaste blogdagen zijn afwisselend dinsdag, vrijdag, zondag in weken met Tourist Tuesday en op woensdag en zaterdag in elke tweede week.

Alle tips, gelukwensen of verbeteringen - hé we zijn ook maar mensen - blijven welkom!

Veel leesplezier!

Het Ratatouille Bruxelloise-team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij omarmen elke opmerking, prangende vraag, opbouwende kritiek of lovende reactie, so shoot! Oh ja .. en bedankt!