12 mei 2013

Wieblaft?! #11

VAN DE REDACTIEWieblaft?! De wedstrijd die elke zondag rond de klok van 18 uur op onze blog zal verschijnen. Wekelijks zal iemand aan het woord gelaten worden, die ons in zijn of haar moedertaal iets meer vertelt over Brussel of zijn of haar land. Aan jullie de (al dan niet) moeilijke taak om te raden welke taal er nou eigenlijk gesproken wordt.

Hierbij het geluidsfragment van zondag 12 mei:

Denk jij te weten welke taal er hier wordt gesproken? Laat het ons dan weten! Meedoen kan tot vrijdag 17 mei. Tijdens de volgende Wieblaft?! laten we uiteraard weten welke taal dit was en wie er als winnaar uit de doos kwam. Die winnaar krijgt namelijk een leuke verrassing. Veel succes!
En ben je benieuwd naar het correcte antwoord en de winnaar van vorige week? Scroll dan snel verder!Vorige week hoorde je Vitalik. Hij vertelde ons in het Russisch het volgende:

"Hallo iedereen. Ik heet Vitalik en ik kom uit een land bekend omwille van zijn pelzen, gouden koepelkerken, nationale ijshockeyploeg en natuurlijk de knappe vrouwen. Onlangs werd mij iets interessants over Brusselaars verteld, blijkbaar dragen ze sinds de 14de eeuw een spotnaam: "kiekenfretters". Succes!"


Een aantal van jullie hebben het juiste antwoord geraden, al waren er die dachten dat het om Kroatisch, Pools of Sloveens ging. Er kan maar één iemand de winnaar zijn en deze week is dat Dorien! Proficiat =) Oftewel, поздравляю! ;) Wil je ook graag eens deelnemen (en winnen)? Dat kan door je kans te wagen met de Wieblaft?! van deze week. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij omarmen elke opmerking, prangende vraag, opbouwende kritiek of lovende reactie, so shoot! Oh ja .. en bedankt!